Facebook

vplay

Nu mai merg colectiile vplay!

Se pare ca cei de la Protv s-au pus serios pe Vplay si vor sa scape de serialele oferite [scbutton link=”http://bit.ly/16JuRm6″ target=”blank” variation=”light_grey” size=”small” align=”none”]gratuit[/scbutton] pentru a castiga Voyo.ro teren.

Eh si se pare ca butonul de colectii nu te mai duce nicaieri. Pentru cei care au probleme si nu pot accesa sectiunea sa intre de pe acest  link  [scbutton link=”http://vplay.ro/coll/g/drama/2″ target=”blank” variation=”light_grey” size=”small” align=”none”]Click pentru a intra[/scbutton]

 

Edit :Vplay a revenit pentru seriale si filme sub numele Vplus  cu licenta de la cinemayo mai multe detali [scbutton link=”http://totuldespretot.com/?p=2269″ target=”blank” variation=”lavander” size=”small” align=”none”]Aici[/scbutton]

40 thoughts on “Nu mai merg colectiile vplay!

  1. Intr-adevar au disparut colectiile din cauza unor neputinciosi cum sint cei de la voyo,carora le-as comunica urmatoarele:”puneti si voi la dispozitie tot atitea seriale (sau mai multe) cite punea vplay-ul si veti avea clienti.Dar pentru asta trebuie sa va mai nasteti odata.”

      1. Nu ai inteles, vreau sa vad iar serialele insirate, daca stiu ce vreau sa vad voi vedea cu siguranta, dar cum sa vad un serial daca nu stiu ca exista, poate sa ma uit la alte situri si sa revin aici sa vizionez.

  2. nu mai merge primul link :( pacat de vplay ca a fost cel mai bun site de seriale :X sa-i ia naiba cu voyo-ul lor cu tot nu m-as abona nici sa ma plateasca ei pe mine! din cauza lor acum tre sa stau de fiecare data cand vad un episod nou dintr-un serial sa imi notez care era ca poate o luna nu ma mai uit la serial si nu mai stiu unde am ramas :-<

    1. Pai daca stam sa ne gandim un pic … nu. Pentru ca voyo sunt cei care au drept de redare a continutului pe teritoriul Romaniei pe cand vplay nu are nimic. Gen Breaking Bad se difuzeaza pe voyo iar voyo are dreptul sa il redea in Romania in acelasi timp il reda si vplay dar pe gratis nu ca voyo cu 4 euro aprox. Deci tu unde te-ai fi uitat? Pe voyo unde plateai sau pe vplay? … pe vplay ca era gratis normal , aici si nemultumirea celor de la Protv fiecare isi vede de painea lui.

      1. Voyo e un rahat in primul rand. Nu pot avea pretentia sa platesti 3-4 euro pe luna sa urmaresti 2-3 seriale plus rahaturile produse de media pro. O sa vina Netflix si la noi cat de curand si adio voyo si alte kkt-uri de genul. Vplay puteau pur si simplu sa introduca o taxa si sa cumpere dreptul pentru toate serialele urmarite ce le aveau deja, probabil au si incercat dar e prea mare mafia in domeniu. In plus atata timp cat nu exists legislatie se reglementeze treaba asta in romania nu vad de ce as plati pentru ea. Din abonamentul la cablu tv toate televiziunile isi iau dreptul, inclusiv cele care produc serialele. Legea imi permite sa inregistrez un serial si sa-l urmaresc cand am timp, chiar si cu prietenii. deci de ce nu as putea sa-l share-uiesc.Nu apar niciodata pe net episoadele inainte de a fi difuzate pe posturi. Voyo oricumare doar serialele difuzate de trustul media pro si nu plateste nimic in plus pentru difuzarea online, vor doar sa mai scoataun leu de pe fraieri. Cand vor avea o gama de seriale cel putin cat vplay (ca sa nu vorbim de netflix) le voi plati poate si eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te