Facebook

Category Archives: Minecraft

Minecraft

diamante

In cautarea diamantelor!

Cand te plictisesti si nu ai ce sa faci, minezi , pai no?:))

Am reusit in 2 ore sa gasesc 2 stack-uri de diamante . Melodiile din clip sunt de la  [scbutton link=”http://bugmafiaoficial.ro/” target=”blank” variation=”dark_grey” size=”small” align=”none”]B.U.G. Mafia ,toate[/scbutton]

 

 

[yt video=”EFWE3w7CN3U” width=”560″ height=”340″ /]

skin minecraft

Cum sa iti creezi un skin in minecraft.

Cu un simplu site puteti face asta, nu trebuie foarte multe detalii decat un pic de rabdare. Mai jos aveti siteul mult noroc. Pentru mai multe detalii lasati un email la balonash@totuldespretot.com

[scbutton link=”http://adf.ly/Vmx6o” target=”blank” variation=”light_grey” size=”small” align=”none”]Cllick pentru site[/scbutton]

 

skin minecraft

enchant view

Cum poti vedea ce enchant pui pe obiect (minecraft)

In minecraft enchanturile pe unelte , arme si armuri se face aleatoriu in limba “Alpha” cica, dar exista un mod daca chiar doresti sa nu iti strici munca chinuindu-te sa faci xp.
Enchant view se numeste si pentru a-l instala trebuie sa intrati in start sa scrieti run in casuta de cautare si vi se va deschide o noua casuta.In ea scrieti %appdata% si dati enter.In fisierul %appdata% veti vedea primul fisier .minecraft. intrati in el apoi in bin. Apasati click dreapta pe minecraft.jar si dati open with winrar.In arhiva stergeti fisierul meta si adaugati tot ce este in arhiva de la enchant view. Cam asta e tot. Dupa acest proces puteti intra in minecraft si veti vedea ca la enchant table cand puneti o arma va apare ce o sa puneti pe ea daca apasati pe respectivul buton.Atentie! nu merge decat in single player, pentru multiplayer trebuie sa contina serverul acest mod.
Enchant view poate fi dowloadat de  [scbutton link=”http://adf.ly/Teh11″ target=”blank” variation=”light_grey” size=”small” align=”none”]Aici![/scbutton]

enchant view

minecraft pod

Cum se instaleaza minecraft 1.6.1.

Dupa cum stiti de cand a aparut versiunea 1.6.1 in minecraft nu mai functioneaza pe fostul client crackuit, ci doar pe cel de la Mojang. Cu toate acestea cineva a gasit o rezolvare si in stiuatia aceasta.

[scbutton link=”http://adf.ly/RaUFT” target=”blank” variation=”light_grey” size=”small” align=”none”]Aici[/scbutton] aveti o arhiva unde gasiti un client si un document txt.

Deschideti documentul .txt si schimbati sectiunile unde scrie “Aicipunetinumele” cu numele dumneavoastra de joc , dupa completare salvati fisierul si bagati-l in >Start>Run>%appdata%>.minecraft.MARE ATENTIE! nNu in fisierul bin, doar in .minecraft. .

Dupa ce ati facut asta, deschideti executabilul din arhiva si asteptati  pana se face bara verde de joc plina. Apasati pe butonul play offline si done :] aveti fostul minecraft.

 

minecraft instal

Minecraft instal.

minecraft instal

 

Cum se instaleaza minecraft ? Si de unde il pot dowloada?
Simplu, aici il puteti gasi [scbutton link=”http://adf.ly/PQrSE” target=”blank” variation=”dark_grey” size=”small” align=”none”]Aici[/scbutton]
Si pentru instalare dati dublu click pe imagine, bifati force update si enter .
In 2 minute se instaleaza si isi face mereu update singur.

 

 

Neg din nether

Neg din nether

Neg din nether sau nether wart in engleza este acea planta care creste in minecraft doar in nether.
Cand am fost incepator am cautat foarte multe date despre neg-ul din nether dar nu am gasit cine stie, decat fragmente care le-am pus cap la cap.
Cateva date pentru cei care nu stiu.
Neg-ul din nether nu creste in lumea normala! Doar in nether.
Neg-ul din nether creste la lumina.
Neg-ul din nether are 3 etape de crestere.Mic , mijlociu si mare.
Neg-ul din nether cand este la maturitate(ultimul nivel mare) si este spart, curg mai multe seminte de neg(intre 1-3/4) .
Neg-ul din nether poate fi inmultit mai repede cu un tarnacop de noroc.Daca la maturitate este spart cu un tarnacop de noroc pica intre 2-6/7 seminte.
Neg-ul din nether creste doar pe nisipul sufletelor.Acel nisip il gasiti tot in nether.
Neg-ul din nether nu are un timp anume de a creste , cel mai bine pentru a nu astepta este de a face o ferma care sa contina de la 30-2000 de seminte.
Neg-ul din nether creste mai greu daca nu stati in nether si va teleportati in lumea normala.(Pe servere uneori nu creste deloc)
Neg-ul din nether ajuta la crearea de licori care iti permit mergerea prin lava , viteza marita , etc.
Semintele negului din nether pot fi gasite prima data in cavernele facute din nether brick din nether.

Neg din nether